Bine ați venit la Palatul Culturii Târgu Mureș!

Facilități

Toalete
Toaletele se găsesc în holul Palatului, separat. Cel de bărbați în partea dreapta, cel pentru femei în partea stăngă, lăngă scările de urcare la etaj. Pentru persoanele cu dizabități, există toaletă la nivelul 1 dinspre intrarea de la Biblioteca Județeană Mureș.

Momentan executăm lucrări de modernizare la toalete. În curând, toaleta de femei va fi dotată cu masă pentru înfășat. Din cauza lucrărilor de modernizare pot fi reorganizări temporare. Ne cerem scuze pentru discomfortul creat.

HU- Garderobă Garderobele se găsesc pe culoarul holului și sunt deschise doar în timpul spectacolelor. Casierie Casieria de bilete se află la exteriorul clădirii, la intersecția străzii George Enescu și Piața Victoriei.

 HU Parcare Biciclete Bicicletele pot fi parcate la intrarea dinspre Biblioteca Județeană, în curte la parcarea amenajată. Ghidaj Palatul Culturii oferă ghidaj gratuit în limba română, maghiară și engleză pentru grupuri de min. 10 persoane. Puteți solicita serviciile de ghidaj la achiziționarea biletului.