Bine ați venit la Palatul Culturii Tîrgu Mureș!

Florin Piersic .. Pur și simplu

Nou: Spectacolul va fi REPROGRAMAT, data urmând a fi anunțată ulterior, în urma sincronizării agendei actorilor cu disponibilitatea sălilor. Biletele achiziționate rămân perfect valabile, nu necesită nicio schimbare.

Regretăm situația! Acest lucru nu a putut fi prevăzut, iar noi nu putem lua nicio altă decizie. Este vorba de un caz care intră sub incidența forței majore sau a cazului fortuit.

Florin Piersic, unul dintre cei mai iubiți și apreciați actori români, revine în orașul tău.

Preț de două ore, marele maestru al teatrului va spune povești în românește, va depăna amintiri din cariera sa impresionantă, vă va face să râdeți cu lacrimi și va cânta melodii compuse special pentru el de către Dan Iagnov. Florin Piersic este ca o enciclopedie. Răspunde la orice întrebare cu o sinceritate debordantă şi nu se ascunde în spatele cuvintelor. E deschis, cald, emoţionează prin cuvintele bine alese, creează bună dispoziţie printr-un umor natural. Florin Piersic nu este un artist modest.

„Spectacolul meu înseamnă poezie, înseamnă o istorie a teatrului în care, alături de mine, îi pomenesc celor prezenţi pe unii dintre cei mai mari artişti ai acestei ţări. Vin în faţa publicului cu dorinţa de a-l sensibiliza, de a transmite un mesaj de frumos, de bucurie, de speranţă şi, dacă până la sfârşitul celor aproape două ore văd zâmbetul pe faţa lor sau lacrima în colţul ochilor, înseamnă că mi-am atins scopul” a declarat Florin Piersic despre spectacol.

Biletele se găsesc la Caseria Palatului.


Starts at: 2020-03-16 19:00
End at: 2020-03-16 21:00

florin_piersic_3
florin_piersic 2
florin_piersic_1
florin_piersic_4